De geschiedenis van slagerij didier door de jaren heen

Nadat Didier op verschillende plaatsen als slager had gewerkt, was hij er meer dan ooit van overtuigd dat hij ambachtelijke slager wilde worden.

We keren even terug naar de beginjaren “anno 1996”. Didier & Mildred hadden een droom en startten dit familiebedrijf op. Toen was er op ieder hoek van de straat een slagerij te vinden en was het beroep best populair. Het was ieder voor zich! De concurrentie was dan ook bikkelhard. We begonnen dan ook kleinschalig met weinig mensen. Maar een schip kan je niet alleen laten varen en al snel groeide ons team en zochten we naar bekwame mensen met liefde voor hun ambacht.

Na enkele jaren kwam er verandering en verlangde de klant ook meer en meer bereide gerechten in de winkel. Vandaag de dag zijn we mee geëvolueerd met de sector en zien we dan ook dat dat het koopgedrag van de klanten mee is veranderd met de tijd. Naast ons vast en variabel assortiment aan vers vlees die nog steeds zeer belangrijk is in onze winkel bieden we ook een uitgebreid assortiment aan charcuterie en bereide gerechten aan. Mede dankzij de jaren lange ervaring van Didier, Mildred en hun voltallige team is de winkel mee kunnen evolueren.

Al snel werd duidelijk dat de jongere generatie ook interesse had in de slagerij. Na beide een opleiding genoten te hebben in de hotelschool ‘Ter Duinen’ en veel ervaring op te doen in de horeca hebben we dan ook beslist om de hun levenswerk verder te zetten.

In 2020 kwam alles dan in een stroomversnelling. Met heel veel trots en ongelofelijk veel goesting nemen Maarten en Chloé de fakkel van hun ouders over met hulp en steun van Didier en Mildred. Dankzij onze goede samenwerking hebben we op ieder domein in de slagerij een specialist ter zake.

Daarnaast zijn we dan ook bijzonder fier op ons voltallige team die zich dagelijks enorm inzet om de klant tevreden te stellen. 1 voor 1 toppers die meedenken en trots zijn op hun eigen inbreng!

De toekomst heeft voor ons nog wat in petto, dat is zeker. Met man en macht werken we naar nog meer kwaliteit. We willen samen streven naar een lokaal aankoopbeleid met oog voor goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. We blijven klaar staan voor de klant met raad en daad. Als je bij ons een côte à l’os komt halen, krijg je er gratis een uitgebreide uitleg bovenop.

Tot binnenkort!!
Didier
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK