WALKING DINER EVENT

Hebt u een bedrijfsfeest, babyborrel, trouw, … dan is dit misschien wel de geknipte formule voor uw event. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of een offerte op maat.
 

Fingerfood

Kleine bereidingen geserveerd worden op kroepoek, toast, hartig biscuit, gesouffleerd brood, … 
  • 1 soort: € 2,20/pp
  • 3 soorten: € 6,00/pp
  • 5 soorten: € 10,00/pp

Enkele voorbeelden uit ons assortiment fingerfood:
  • rillette konijn, rozemarijn en gepekelde selder
  • tartaar kalf, basilicum, gekonfijte tomaat
  • goudbrasem, bergamot, mayonaise dille
  • pastrami, rode ui en granny smith
  • gegratineerde oester met venkel en zeekraal
  • spies van pittig lamsgehakt /tzaziki
  • kroket van zwezerik met gepekelde bloemkool
 

Hapjes

Bereidingen die geserveerd worden in porselein.
  • 4 soorten: € 12,80/pp
  • 6 soorten: € 19.20/pp
  • 8 soorten: € 25.60 /pp

Enkele voorbeelden uit ons assortiment hapjes:
  • doperwt, Oud Brugge en breydelham
  • gemarineerde  zalm “soleil vert”, mayonaise dragon, zwarte look, gepoft mosterdzaad
  • mousse van gebakken aardappel, gelakt buikspek, krokante ui
  • risotto van spelt, gerookt konijn, jus van specerijen
  • ravioli en jus van krab, zoetzure venkel
  • … 
 

Tafelgarnituren

Bereidingen die tijdens het apero moment op tafel worden geplaatst.  
  • cracks and dips (2 soorten crackers met aangepaste dipsauzen): € 10 per tafel (10 personen)
  • charcuterie “old school” (verschillende soorten huisbereide charcuterie): € 15 per bord (10 personen)
 

Walking dinner

Kleine culinaire gerechten
  • 3 gerechten: € 25,00/pp
  • 4 gerechten: € 30,00/pp
  • 5 gerechten: € 35,00/pp

Dessertbuffet: €15 pp, met koffie of thee: €2 pp
 

Koffie en 4 bereidingen

  • € 5,00/pp (bereidingen zonder koffie € 3,5/pp)
    borden en bestek zijn niet inbegrepen in de prijs.  
    werkmateriaal voor verzorgen catering is inbegrepen in de prijs

deze formule start vanaf 30 personen
Alle voorgaande prijzen worden vermeld excl. BTW.
Voor deze formule wordt personeel bepaald aan de hand van het aantal gasten.
Er wordt minimum 1 kok en 1 persoon voor de bediening voorzien (€ 30/pp per werkend uur excl. BTW, rekenend vanaf vertrek)
Aanvullend personeel wordt bepaald in overleg.
 
Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK